Tips og veiledning innen modelljernbane og modelltogbane">

Tips og veiledning innen modelljernbane og modelltogbane

Et medlemskap forutsetter at man får support som dekker mange områder. Det kan være mystiske problemer, eller større ting man ønsker å foreta seg noe med, men ikke helt vet hvordan. Fordelene med å være med i et forum kan være mange, men en nærmere forklaring på spesielle problemer og ønsker er nok det som er vesentlig.

Noen vil komme i gang så snart som mulig. Min erfaring er at et stort anlegg krever mye tid. I realiteten blir en modelljernbane aldri ferdig. Tilpasninger kommer og vil komme til enhver tid. Nye modeller og nytt utstyr kan føre med seg diverse endringer.

Stadig ser vi flere og flere områder som blir overtatt, eller utvidet ved hjelp av elektroniske løsninger.

Med dette følger sikkert også ønsker om å installere slikt utstyr i gamle lokomotiver, penser med mer. Utstyr fra tidligere er selvsagt ikke utstyrt med plugin. Derfor må det loddes. Risikoen for at noe galt kan skje er dessverre et faktum.

Gode råd ER DYRE i dette og mange andre tilfeller. Som medlem vil du få tilgang direkte til verdifull informasjon og hjelp FØR uhellet er ute. Heldigvis dekkes mye av garantier, men det vil i stedet ta noe tid før ting er reparert og sendt tilbake. I mellomtiden må man vente på det som skulle vært spennende og moro.

Mange vil koble opp ting selv og prøve ut nye løsninger. Desto mer irriterende er det at ting ikke fungerer som forutsatt når det hele er gjort. Hva er galt??

Pris for medlemskap er kr. 79,- pr måned. Som medlem får du:

–  Support.

– Coaching

– Eget forum for medlemmer

– Presentasjon og anbefalinger i valg av utstyr

– Forslag til utvikling eget anlegg

Derfor er det bedre å unngå unødig trøbbel. Uansett, nye ideer kan være nyttige.

 


Support


 

 

Spørsmål vedr. medlemskap: Kontakt på Frankoeiv@gmail.com