Tips og veiledning innen modelljernbane og modelltogbane">

Tips og veiledning innen modelljernbane og modelltogbane

Model Railroader er et magasin kun for modelljernbaner med tilbehør. Det er verdens største magasin og beregnet først og fremst på det amerikanske markedet. Her er store mengder av tips når det gjelder landskap, scenarier og bygging av modelljernbaner. Da er det også modelljernbaner i kjempestort format vi snakker om. Men det er også mange tips til å gjøre modeller realistiske og værslitte. Oppstilling av industrianlegg på banen er også med.  Men det meste er med amerikansk stil. Hvis man liker lange tog med mange kraftige diesellokomotiver er dette akkurat riktig plass å være.

Det er mulig å bli medlem og komme med synspunkter på saker og ting i bladet. Har du noe spennende å tilby er det et meget  stort marked som venter.

Kjøp av vogner, lokomotiver og tilbehør gjennom dette magasinet er ikke alltid enkelt. men det går an å prøve.

Men Model Railroader er absolutt et magasin som bor tas i betraktning for den som bygger baner. Mange og gode tips.

Modell & Elektronikk er et altomfattende blad med alt innen samferdsel. I tillegg kommer også bygging av modeller og modelljernbaner. Modelljernsaner har alltid en sentral plass i bladet, og tester/uttalelser om materiellet kommer stadig . Liste over forhandlere i Norge er inne i bladet.

Fargerikt og delikat fremstår bladet/magasinet som absolutt alle med pasjon for modelljernbaner og annen hobby bare MÅ abonnere på. Det er også mulig å komme med innspill,  ja fortelle om egen hobby og detaljer om så er. Et meget interessant skue for dem som dyrker modelljernbane som hobby.

Alt om hobby er nordens største blad når det gjelder de samme områder som Modell & Elekronikk. Det er bare å gå inn og studere flere interessante kapitler her også. Forbløffende nyheter dukker stadig opp. Selv om ikke alt lar seg realisere økonomisk med en gang, er det duket for ideer. Plutselig skjer det noe spennende.

Märklin Magasin er et magasin som viser siste nytt og anvendelser i Märklin. Her kommer verdifulle tips for den som liker tog. Det kan skaffes hos forhandleren og er absolutt å anbefale.

Foreløpig går jeg ikke inn på flere magasiner. Tips kan hentes mange steder fra. Men dette er et utvalg jeg vil tro de fleste får noe ut av.